Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til, at hjemmesiden kan køre optimalt eller til at kunne levere de services, du har efterspurgt. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af orbitu.dk. Nedenfor har vi uddybet hvilke informationer, der indsamles og deres formål.

Cookies
Websitet anvender sessioncookies, der er krævet for, at websitet kan fungere optimalt. Disse sessionscookies bliver slettet, når du lukker din browser, og der lagres ikke noget på din computer. Derudover benytter vi cookies til Google Analytics og Facebook Pixel for at kunne skabe den bedst mulige brugeroplevelse og vise det mest relevante indhold.

 

Navn

SessionID

Formål

Bruges til at gemme navn, adresse, telefonnummer og mailadresse mens man er besøgende på siden.

Opbevaringstid

Slettes, når browseren lukkes ned.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du benytter vores services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger, i det omfang du vælger at benytte vores service og indtaste informationerne: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med bestilling af en inventarafhentning.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Vi indsamler kun oplysninger til lovlige formål. Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at bestille afhentning af dit inventar. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Oplysningerne bliver kun brugt til de formål, du har givet samtykke til, og vi værner om privatlivets fred.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Vi beholder oplysningerne om dig, indtil vi har videresolgt dit inventar, eller der er gået 30 dage.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet eller andet videregives ikke til tredjeparter som udgangspunkt.

I det tilfælde, at vi benytter tredjeparter til opbevaring og behandling af data, må disse udelukkende behandle oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: GDPR@orbitu.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Orbitu Recycling ApS
Poppelgårdvej 17
2860 Søborg
Email: kontakt@orbitu.dk