Om Orbitu

Hvad er Orbitu?

Orbit er det engelske ord for kredsløb, og det er sigende for, hvad vi gør – vi giver inventar nyt liv og sender det i kredsløb. 

Miljøet er vigtigt for os, og vi vil gerne bidrage til at fremme den cirkulære økonomi ved at gentænke måden, der genbruges på.

Hvad tilbyder vi?

Vi afhenter, opbevarer og videresælger dit uønskede inventar – og det er mere end bare gratis. Du kan nemlig selv at tjene penge på, at vi sælger dine ting for dig. Og vi sørger selvfølgelig for at opbevare dit inventar indtil det er solgt, så du slipper for besværet.

Tag et kig i vores webshop

Hvis du er på udkig efter nyt brugt inventar er der også god grund til, at tage et kig på vores webshop. Her er der altid et bredt udvalg af brugte, bæredygtige møbler i alle prisklasser og stilarter.

Vores historie

Orbitu startede i foråret 2018, ud fra en tro på, at vi kunne hjælpe med, at vi kan give inventar nyt liv i et andet hjem. 

Vi kender det selv: Pludselig står man med et møbel, man gerne vil af med, men man har ikke pladsen til at lade det blive i ens hjem, mens man prøver at sælge møblet. Man har måske heller ikke tålmodigheden eller overskuddet til at gå ind i en salgsproces, der potentielt kan strække sig over flere måneder eller en bil til at fragte ens inventar til lossepladsen.

Vi forstår, at din tid er det vigtigste, du har, og vi er til for, at du kan bruge din tid på mere af det, du finder sjovt. 

Vi ville skabe en løsning, der tilgodeser alle disse problematikker, og det vigtigste var, at løsningen skulle være nem og hurtig at bruge. Vi prøvede det af. Først på kollegier, sidenhen på plejehjem og responsen var entydig. Nu er vi klar til at tilbyde dig vores hjælp, og vi ser frem til at høre fra dig allerede i dag!