Afhentning af brugte møbler for private

Vi hjælper dig af med brugt inventar og møbler

Har du møbler til overs? Orbitu hjælper dig med afhentning af brugte møbler og giver dig mulighed for at tjene penge, når vi får solgt dine møbler. Ved at sende dine brugte møbler i kredsløb via Orbitu gør du miljøet en tjeneste og bidrager til mindre produktion af nye møbler. Og så skader det jo ikke, at du også tjener lidt på det, vel?

Hvordan fungerer det?

Du bestiller en afhentning af brugte møbler ved at udfylde vores formular
Orbitu hjælper med at afhente dit inventar gratis og kører det til opbevaring
Når inventaret er solgt modtager du 25% af salgsprisen - nemmere kan det ikke blive!

Lad os gå lidt mere i detaljen...

Afhentning

Afhentning af brugt inventar

Du bestiller ganske enkelt en afhentning i formularen nedenfor på denne side. Når vi har behandlet din bestilling kontakter vi dig for at lave en aftale om et tidspunkt hvor vi kan hente dit inventar. 

Vi afhenter “fra kantsten”, dvs. du skal selv sørge for, at de ting som skal afhentes står klar ved vejen når vores chauffør ankommer. Vi kommer kun med én chauffør, så i tilfælde af større inventar skal du selv kunne give en hånd med, at få det ind i varevognen.

Bemærk, at Orbitu kun modtager flytbart inventar. Vi adskiller eller nedpakker ikke, men flytter kun, hvis inventaret er flytteklart.

Opbevaring

Dit inventar bliver opbevaret i vores varehus i Søborg.

Lageret er udstyret med fuld overvågning, døgnvagt og særlige tyverisikrede porte, så du kan vide dig sikker på, at dit inventar altid er i de bedste hænder.

Varehuset er åbent for besøgende alle ugens dage, så potentielle kunder kan komme og se dit inventar. Du slipper for selv at skulle stå for fremvisninger og for at have inventaret opbevaret i salgsperioden – alt det klarer vi.

Varehuset ligger her.

Videresalg

Vi har dit inventar til salg i minimum 30 dage før vi efter aftale med dig bortskaffer det eller donerer det til velgørenhed.

I gennemsnit har inventar solgt gennem Orbitu en liggetid på under en uge – så det er sjældent, at vi ikke lykkedes med salget. Dit inventar vil blive solgt gennem en række forskellige kanaler, og vi står for al kontakt med interesserede.

Du skal bare læne dig tilbage og vente på, at vi gør arbejdet for dig. Det er der mange der har gjort før dig, med stor tilfredshed. 

Læs hvad nogle af dem siger på Trustpilot.

Anmod om afhentning af inventar