Returpartnerskaber

Bruger din virksomhed alt for lang tid på, at håndtere varer som følge af retursager – kun for, at have endnu flere problemer med korrekt bortskafning af varerne? Orbitu kan hjælper jer med en mere bæredygtig løsning.

Hvis I som virksomhed har returvarer som volder jer besvær, enten fordi I ikke kan sælge varen til andre kunder eller fordi det rent logistisk er for besværligt og omkostningstungt for jer at håndtere selv, så kan Orbitu hjælpe.

Vi tilbyder afhentning af returvarer i hele landet efter nærmere aftale, såfremt varerne lever op til vores generelle krav omkring stand. 

I slipper dermed for besværet ved at skulle håndtere varen på jeres lager, og I gør miljøet en tjeneste, da varen til blive solgt videre til kunder, der godt kan bruge den til trods for fejl, mangler eller tidligere brug. Dermed undgår I at sende varen til destruktion.

Kontakt os for en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Referencer

"Samarbejdet med Orbitu fungerer optimalt. Vi har en gensidig forståelse, og vi oplever en direkte sammenhæng med deres koncept og den service der leveres."

Rasmus Hald Sørensen - Business Development Manager Scandinivia, Emma Madras

”Orbitu gør det nemt for os at afhjælpe vores kunder med deres gamle varer samt hjælpe vores kunder af med varer, hvor der desværre er en fejl på. Vi kan med Orbitu tilbyde en bedre service til vores kunder, og være med til at sikre en mere bæredygtig flytning af møbler, som mange gange blot vil være blevet smidt ud.”

Christian Østergaard - CEO, Bobo Online