Webshop

Her finder du vores udvalg af møbler, hvidevarer og elektronik. Der er rig mulighed for at gøre et godt og bæredygtigt køb og der kommer nye varer i webshoppen flere gange ugentligt.

Du kan få dine møbler leveret til kantsten på hele Sjælland, og leveringspriserne starter fra 150,- afhængigt af leveringsadresse og varens størrelse.

Hvis du står med brugt inventar som du gerne vil af med, så læs mere om, hvordan Orbitu kan hjælpe både virksomheder og private.

Pris
50kr.5.000kr.
Kategori

Products not found

Køb og garanti

Hos Orbitu er det vigtigste, at du føler dig tryg i købsprocessen. Vores kompetente medarbejdere hjælper dig hele vejen og alt du køber hos Orbitu kommer med fuld garanti.

Vi handler med brugte møbler, hvidevarer og elektronik, og derfor har tingene ind i mellem med overfladiske brugsspor. Vi går ind for 100% gennemsigtighed og oplyser altid på forhånd, hvis det du køber har brugsspor som du skal være opmærksom på.

Læs vores fulde handelsbetingelser her.

Billig levering

Afhentning af brugt inventar

Du kan få leveret dine møbler til kantstenen på hele Sjælland. 

Vi kører stort set dagligt i Storkøbenhavn og flere gange om ugen på resten af Sjælland – og leveringspriserne starter fra 150,- afhængig af leveringsadresse og varens størrelse. 

Når du har tilkøbt levering vil en chauffør fra Orbitu tage kontakt til dig for at aftale et nærmere tidspunkt. Vi kører fra kl. 10 om morgen til kl. 22 om aften alle ugens syv dage – således at du kan få leveret dine møbler, når det passer dig.

Kom og se

Hvis du er en af dem, der gerne vil se og mærke produkterne inden du køber dem, så er du langt fra den eneste.

Heldigvis kan du se alle de varer ud kan se her på siden, i vores varehus i Søborg. Her står komptent personale klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

Finder du noget du kan lide, kan du tage det med, med det samme – eller du kan få leveret til favorable priser.

Du finder varehuset og åbningstiderne her.