Kvalitetsmøbler til lavpris

Vi sælger returvarer fra anerkendte møbelproducenter. Møbler der ofte er ubrugte, eller meget lidt brugt.

Bæredygtige genbrugsmøbler i fin stand, betyder lave priser samtidig med at du som køber får fuld sikkerhed.

Alt vi sælger er gennemtestet i forhold til holdbarhed. Vi giver fuld returret på alle udokumenterede fejl eller mangler.

Vi leverer i hele landet til fornuftige priser.

Viser alle 8 resultater

Pris
700kr.1.400kr.

Køb og garanti

Senge Emma Topmadras (140×200)

Hos Orbitu er det vigtigste, at du føler dig tryg i købsprocessen. Vores kompetente medarbejdere hjælper dig hele vejen og alt du køber hos Orbitu kommer med fuld garanti.

Vi handler med brugte møbler, hvidevarer og elektronik, og derfor har tingene ind i mellem med overfladiske brugsspor. Vi går ind for 100% gennemsigtighed og oplyser altid på forhånd, hvis det du køber har brugsspor som du skal være opmærksom på.

Læs vores fulde handelsbetingelser her.

Billig levering

Afhentning af brugt inventar

Du kan få leveret dine møbler til kantstenen i hele Danmark. Fragtpriserne er lavest i Storkøbenhavn og stiger jo længere væk fra København leveringen skal finde sted. Du kan se leveringspriserne ved kassen når du har tilføjet dine varer i indkøbskurven.

Når du har bestilt dine varer vil vi tage kontakt til dig for at aftale et nærmere tidspunkt for levering, som passer dig. Vi kører fra kl. 10 om morgen til kl. 22 om aftenen – således at du kan få leveret dine møbler, når det passer dig.